Browse By

Paco Rubio, president de la Comissió Taurina de 2012

Paco Rubio és el president de la Comissió Taurina de 2012, i substituirà Leo Talens després de cinc anys.

El dimarts 27  de gener, en Assemblea General, Paco Rubio ha sigut elegit pels seus companys comissionats  President per a 2012, immediatament després de constituir-se la Comissió Taurina.  La elecció s'ha saldat amb vint i un  vots a favor, un en contra, dos abstencions i un vot nul. La seua ha sigut l'única candidatura presentada, i el gran suport en quantitat vots demostra la unitat de la Comissió en un any de crisi com l'actual.

Després de l'elecció, Leo Talens ha tingut unes paraules de comiat, amb les que la volgut agrair als seus ja ex-companys el suport que li han demostrat els últims anys i animar a la nova Comissió, on deixa molts amics i satisfacció per la feina realitzada. La Comissió l'ha acomiadat amb una sentida ovació.

Després, en la seua primera intervenció com a president, Paco Rubio ha agrait el suport dels seus companys, i ha promés  - i demanat - feina i sacrifici per a aconseguir una gran Setmana de Bous de 2012. Prova d'això és que la primera reunió ordinària de la nova Comissió, on se formaràn les subcomissions per a 2012,  serà el dimecres 28, un dia després de la constitució de la Comissió.

L'acte l'ha tancat l'Alcalde d'Algemesí, Vicent Ramón Garcia Mont, qui ha agrait a tots els cadafalers i comissionats la seua feina, i a animat a tots a treballar per a tindre una gran Setmana Taurina de 2012.