Browse By

LA COMISSIÓ TAURINA A L’EXPO ALGEMESÍ

DSC_2032

El Stand de la Comssió Taurina a Expo-Algemesi

Un any més la Comissió Taurina com a associació local ha estat present en la XVII edició de la fira EXPO-ALGEMESÍ que s'ha celebrat els dies 3,4 i 5 de maig al Parc Salvador Castell on al voltant de 50 casetes d'empreses i comerços de la localitat on han mostrat els seus productes i han publicitat els seus projectes i noves idees. Aquesta activitat està organitzada per l'associació de comerços (ACSA) i per la d'empresaris (EMPAL).
IMG_1049 2

Cartells de Venda de Abonos de les Penyes

En la present edició la Comissió Taurina ha ampliat el seu estand amb la finalitat d'animar a la gent d'Algemesí en els temps que corren a participar en la propera Setmana de Bous a realitzar del 21 al 29 de setembre de l'any en curs en qualsevol dels seus 27 penyes en la seua peculiar plaça de Bous. A la caseta habilitada a l'efecte les penyes cadafaleres han tingut ocasió d'exposar els seus preus d'abonaments per a les pròximes festes, mostrant la informació necessària per a la seua 'obtenció.
IMG_1018 3

La Plaçeta de Bous i el traje de Jorge Expósito

Enguany la Comissió ha recreat una xicoteta plaça on s'han exposat entre altres articles el traje de Torero propietat del Novillero local Jorge Expósito i que li va ser regalat per la penya que porta el seu nom el día de la seua presentació i un capot de faena també d'Expósito. El divendres 3 a la inauguració va acudir ademés de l'alcalde i d'autoritats locals, el secretari autonòmic d'Indústria i Energia D. José Monzonís i la Diputada d'Educació Sra Oreto Segura així com els presidents d'ACSA I EMPAL. En arribar a l'estand de la Comissió Taurina van ser rebuts pel seu president Paco Rubio qui va saludar a les autoritats i va explicar les diverses activitats que s'estaven realitzant per a la promoció de la Fira de Novillades més important del Món i quines mesures s'estan prenent per minimitzar l'impacte de l'actual situació econòmica en la nostra festa.
IMG_0015

Rafael Valencia, Jorge Expósito i Paco Rubio a la "Plaçeta de Bous"

El Dissabte 4 al llarg de tot el matí la Comissió Taurina va comptar amb la presència del joneguer local Jorge Expósito qui va realitzar una signatura d'autògrafs a tots els veïns aficionats al món del bou i va departir amb els mateixos com porta la seua preparació per als innombrables celebracions als que ha d'afrontar en els próxims díes. Expósito va ser complimentat pels seus paisans que el van animar a continuar en la trajectòria iniciada j a engrandir davant els reptes que li esperen, així com animar a la vostra propera presència a la Setmana Taurina 2013. La penya "Jorge Expósito" també va voler estar present al costat de la seu noviller exposant a l'estand diversos productes de suport al torero local.
IMG_0075

Juan A. Camarasa, José Vicente García i Paco Rubio

La vesprada del Dissabte l'estand de la comissió va comptar amb la presència del futur torero a cavall local Vicente García qui aquell matí havia torejat a la localitat valenciana de Torrent en una Festa Campera "a la Portuguesa" on es va realitzar una exhibició eqüestre i de l'art del rejoneo a càrrec dels cavallers rejoneadors José Antonio Asensio i el mateix José Vicente García i que va tenir ocasió de departir amb els assistents la faena realitzada durant el matí.
IMG_0021

Brindis per la Setmana de Bous 2013 (amb aigua clara)

El Diumenge 5 va ser el torn per al nombrós públic que es va congregar sobretot amb els més menuts per fotografiar-se amb la mini- plaça de bous instal · lada a l'efecte i conversar com es presenta la propera Setmana Taurina que realitzarem el proper mes de setembre. La comissió Taurina d'Algemesí encapçalada pel seu president Paco Rubio i tots els components de la comissió volen agrair com a associació local la col · laboració demostrada per l'associació de comerços (ACSA) encapçalada per la seva presidenta Sra. Rosa Esquer i per la d'empresaris (EMPAL) pel seu president D. Joan Carles Ferragud el suport prestat a la Comissió Taurina i insta que continuen amb la bona tasca que estan realitzant a la ciutat promocionant els comerços i empreses en la difícil situació econòmica que estem travessant.